4.juledagsfest

image.jpg
image.jpg

Svigerforeldrene bor på en plass hvor de har utsikt utover sjøen og får sett hurtigruta ankomme om kveldene. Det er faktisk så nært at det føles som om hurtigruta kommer på land i hagen. Vi kan også høre høytaleranlegget om bord. Veldig spesielt! Jeg fikk tatt noen fine bilder av dette synet i går. Det er jo et lysende skip som kommer midt i svarte natta. Idyllisk! 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

I går kveld var det duket for storfest hos et vennepar. Det var dekket med langbord i stua og retten var bacalao. Bacalao kunne ikke passet bedre i disse mektige juletider med tung mat, spør du meg. Det ble delt ut briller og hatter for anledningen noe som ikke ble annet en stemning! Jeg lærte meg også en ny selskapslek som jeg skal ta med meg hjem til en senere anledning.   

image.jpg
image.jpg
image.jpg

I dag har dagen gått med på å kjøre til Sverige og å handle inn mat og å innta hytta. Så ble det hvit jul i år også. Her er det 15 minusgrader og mye snø, så det lover gode forhold i bakken i morgen. Så se frem til vinterbilder i morgen<3