Ladies Night -GHD


-gold`n white-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-good hairday everyday-

GHD har vunnet 5 plass i world award innen teknikk. Den har en chip som sender fem signaler ila ett sekund for å klare å opprettholde idealvarmen på 180 gr når tangen dras nedover hårpasèen. 180 gr varmer opp håret, omformer og lukker det. Verken varmere eller kaldere temperatur er bedre. Uavhengig av hårtype! Man kan med andre ord ikke stille graden selv på en slik styler, da en selvinnstilt varmetemeratur ikke gir maksimalt resultat og kan skade håret ditt.

Ghd er blant annet det første hårverktøyet som sponset Victoria's secrets-show`ene, og krøllene deres lages fortsatt av en ghd-stylerene.


image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-Det er viktig med litt forfriskninger på slike kvelder<3


image.jpg

-Jeg personlig lærte mye nytt, og det håper jeg resten av gjengen gjorde også. Konsulenten vi hadde på besøk var veldig flink og alle fikk stylet og testet GHD-styleren på håret sitt. For ja, den kalles hårstyler og ikke en glattetang netopp fordi den gjør så mye mere enn bare å glatte ut håret, som mange tror. Og den er hjulpen til alle hårtyper og fasonger.

image.jpg

Når man skal krølle et langt og tungt hår er preppingen viktig for et maksimalt resultat. Ghd har forskjellige varmebeskyttende sprayer for hvert ønsket resultat. Om det er glatt hår som skal krølles, eller om det er krøllet hår som skal glattes ut. Og lukten på disse er.....amazing!

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Årets julekolleksjon er gullfarget, så designet er det ingen ting å si på! -Jeg elsker den! Du kan velge mellom to pakker. Kun tangen med en matchende toalettmappe (som tåler 200grader, slik at du enkelt kan legge den fra deg på denne mens du styler håret ditt. Toalettmappen er tosidig slik at du slipper å vente til den blir kald før du pakker den sammen. Perfekt for folk i farta) til 1899kr. Eller deluxepakken der du får med selve styleren, matchende hårføner på 2200 W og en matte for å legge fra deg tangen på til 2499kr (orginalpris 3300kr)

Nevnte jeg at den er brannsikker da den automatisk varsler og blir kald etter 30 minutter, oppnår 180 grader etter kun 30 sekunder og at det er to års garanti fra kjøpsdato(?)

image.jpg

GHD selges kun eksklusivt i frisørsalonger (eller til samme pris på nett, kommer du over en rimeligere ghd er det fake) og Stinas Frisørverden tilbyr også gratis opplæring ved kjøp av hårstyleren hos oss. Vi mener at hvis du går til innkjøp av en så eksklusiv hårstyler (legg merke til at jeg ikke kaller den en glattetang) så fortjener du å kunne bruke den maksimalt og skulle kunne alle de forskjellige krølle-, bølge-, volum- og dybdeteknikkene.

image.jpg