Lilla for advent

image.jpg
image.jpg

Det klirret i glasset, glitret på hyllene, luktet grønnsåpe og julemat. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

På søndag var vi som sakt i middagsselskap som ble en veldig koselig forhjulsstemning. Siden jeg skal feire selve juleaften borte fra min familie i år, er det veldig koselig med et slikt sammentreff, der alle er samlet, i forkant. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Et av mammas ønsker til jul er et bilde av hele gjengen, da hun har kjøpt seg ei så nydelig ramme for å ha bildet i. -dere skulle sett oss(!) "fotografen" i meg var såpass oppegående at jeg fant ut at det var best å ta bildet uti gangen mtp lyset. Så da bar det uti fellesgangen med hele gjengen. Og det skal sies at det ikke bare var enkelt å få alle til å smile, se mot kamera og holde øynene åpne samtidig. Det var lettere å ta "familie"-bildet av hundene (!) neida, joda... 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg