når paret skal på julebord

Når datoen er kartlakt og innbydelsene er kommet ut:

Dama: Begynner å planlegge antrekk. "Skal jeg finne noe i skapet, skal jeg kjøpe noe nytt eller kanskje jeg må bestille på nettet"

Mannen: Ingen ting skjer! Ingen tanker, ingen handlinger.

 En og en halv uke igjen til julebordet:

Dama: Antrekket er klappet å klart å henger på en kleshenger på soverromsdøra.

Mannen: Ingen ting sjer!

En uke igjen til julebordet:

Dama: kjolen blir prøvd på igjen, for å overbevise seg selv om at denne er et bra alternativ, og prosjektet om å spise sunt den siste uka begynner, slik at kjolen sitter helt perfekt, og at man kan skjee ut med god samvittighet på julebordet.

Mannen: Ingen ting skjer!

Dagen før julebordet:

Dama: Skriver huskelapp til mannen om hvilken vin hun ønsker til vorspillet, da hun selv ikke har andledning til å gjøre det.

Mannen: Går på polet!

Kvelden før julebordet:

Dama: går i dusjen, vasker håret, barberer leggene og sprayer seg med selvbruning. Vel og merke til den store gullmedalje, så badet blir opptatt i flere timer. Og som om ikke selvbruningen i seg selv lukter ille nok, så lakkes neglene med det samme der inne også.

Mannen: Fortsatt ingen ting som skjer, bortsett fra å være superfornøyd med å ha tven for seg selv, og slipper å "zappe" mellom nyhetskanalen og tv2 livsstil.

2 timer før julebordet:

Dama: hopper en kjapp tur i dusjen med håret i dott, bare for å fjerne evt skjolder fra selvbruningen. Krøller, setter opp og sprayer håret samt å "få på ansiktet" som vi så pent kaller det, som betyr å sminke seg.

Mannen: spretter en øl, setter på musikk, tar en sniktitt på antrekket til dama som har hengt på døra nå i en hel uke for å finne ut hvilken farge han skal ha på slipset, og går i kleskapet for å finne frem dressen. Stryker skjorta, hopper i dusjen, og kler på seg. Hårvoksen blir tatt på i gangen fordi speilet på badet er opptatt.

5 minutter før julebordet:

Dama: Kler endelig på seg kjolen

Mannen: drar opp glidelåsen og fester smykket til dama, samt å se på klokka.

Når julebordet "starter":

Vi er endelig klare til å gå ut døra. Nei vent, dama må ta en siste titt i speilet å påfører et ekstra lag med lipgloss.

Vi går ut døra og skal til å låse. Nei ops! Mobilen til dama ligger igjen inne.

Vi får oss endelig ut av huset, en halv time senere enn planlakt, men oppdager når vi ankommer julebordet at vi er akkurat i tide, da mannen kjenner dama såpass godt at han alltid sier at de skal møte opp en halv time før de egentlig skal. 

Vel, alle som sitter med et smil om munnen nå, kjenner seg igjen.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vi sitter nå i bilen på vei hotellet, hvor julebordet skal være -Vi skrives!