Point of no return


-husprosjektet, del 6-

Her kan du lese del 1, del 2 , del 3, del 4 og del 5

Date: august 2015  

Vi hadde hadd ferie, fått "energi" fra solen som var nærmest var ikke-eksisterende denne sommeren, men likevel fått litt nytt giv. Vi gjenopptok samtalen ang huset og delte med hverandre det vi hver for oss så på som mest viktig ang et nybygghus. Kommunikasjon er så viktig. Vi hadde vel funnet ut at det å ha et hus i det hele tatt (selv om ikke alle ønsker ville bli innfridd) er bedre enn å ikke ha et hus. Husmarkedet i Kristiansund kunne ikke tilby noe bedre enn hva vi hadde sjans til å bygge på vår egen tomt. Og med det mener jeg at vi fant ingen hus som hadde funkisstil, hadde fin utsikt og ligger i naturskjønne omgivelser og samtidig er sentrumsnært.  Hodet mitt jobbet dag og natt og plutselig hadde jeg en ny plantegning i hodet (tiltenkt vår egen tomt), tatt i betraktning av våres viktigste ønsker. Kontrakten med megler ang salget av tomten vår gikk også ut denne måneden, å vi valgte å trekke den ut for salg. -sa du ubesluttsomme personer? Meglerne og ikke minst kontaktpersonen vår i banken begynte sikkert lure på dette tidspunktet. Så ett hevet bryn fra deres side, bak våres rygg, syns jeg er helt innenfor. Jeg vet ikke om det var tilfelle, men jeg følte tankene deres: -hva er det de to holder på med egentlig? Leker voksen? (Hehe) Jeg måtte tilslutt unnskylde oss pga av ubesluttsomheten våres, men bankdama sa vi ikke var de eneste. -Godt å høre at de ikke bare er vi som styrer på slik da. 

Så da hadde vi bestemt oss (nok en gang) og denne gangen på å bygge eget hus på egen tomt. Vi fant ny totalentreprenør, tok kontakt og startet et samarbeid. Jeg åpnet tegneprogrammet på dataen min igjen tegnet ned tankene fra hodet svart på hvitt på skjermen. 


-fasade og plantegninger-

image.jpg
image.jpg
 Dette er hva vi tegnet i vårt eget tegneprogram og gikk videre til arkitekten med.

Dette er hva vi tegnet i vårt eget tegneprogram og gikk videre til arkitekten med.