frustrasjonen var kommet


-husprosjektet, del 5-

Her kan du lese del 1, del 2 , del 3eller del 4.

Date: mai 2015

Fortsatt null interesse på tomta, eller rettere sakt èn interessert, men ingen bud.  

Vi hadde funnet et nytt alternativ på finn, og denne gangen var det både tomta og huset vi likte. Men desverre ikke plasseringa. -Snakk om å være sær. (men jeg mener det er lov til å være litt sær når det gjelder nettop det med hus. Det er jo ens største investering i livet)

Det er noe med at når en har sett for seg noe i hodet, (vi hadde jo planer om å bygge noe vi selv hadde tegnet) så er det nærmest umulig å finne det for salg i virkeligheten. Men huset, romløsningene, fargene og materialene var som om vi skulle gjort det selv. Vi la ikke inn noen bud, men jeg husker vi skrev opp bestemor sitt navn og telefonnummer på interesselisten, da vi av personlige grunner ikke kunne skrive opp våre egne. (Litt rampete må det være lov å være) *smilemunn

Det ble overraskende nok ikke noe stor interesse rundt dette huset, til tross for at det var ganske strøkent. Og vi droppa det etterhvert vi også. Plasseringen/bydel må jo stemme.

Vi fortsatte som vanlig å sparte det vi kunne, men å bringe opp husprosjektet om kveldene var blitt et sårt tema. -Vi var vel litt frustrerte over hele situasjonen, kan man si. Tiden bare gikk sin gang.