Busy days...

 

For noen stressede dager jeg er oppe i nå, og alle de ballene som er i luften. Jeg må nesten le litt av meg selv. Spesielt når jeg leser gjennom bloggen.  Og ser bla at jeg på onsdag la ut oppskrift på omelett og et bilde iført silkepysj, som om jeg har all verdens tid til rådighet og bare går hjem å tusler å steller i hjemmet. For slik er det absolutt ikke. De frokost-innleggene  er gamle innlegg som ventet på å bli publisert. (Kjekt hva som står på vent, til travlere tider, som nå)  Her inntas frokosten omtrent på vei ut døra mens jeg tar på meg skoene. 

 Min ordentlige hverdag består av så mye mere, enn det jeg til tider gir uttrykk for. Jeg driver å leier ut hus, les:hobby-megler. Holder oversikt over finn-annonser. Administrerer nettsiden og er markeds-og reklameansvarlig på jobb, deltar på husmøter, legger tilrette naboerklæringer, setter meg inn i budstadsføringsloven, hjelper mamma og pappa å flytter. Anrop og eposter popper inn fra alle kanter. Bloggen vil jeg gjerne også ha opp å gå, samt å holde kontakten med venninner. Og alt dette før, etter og innimellom kundene på frisørsalongen. Snakk om å måtte holde tunga bent i munnen. Og spør du hvor energien kommer fra, så må det være fra interessen;) tenk om jeg hadde vært mor til mere enn bare en hund? Da hadde ønsket om flere timer i døgnet og blekksprut-hender stått øverst på ønskelisten. Men det skal sies at jeg er ikke alene om alt dette. Team "Ninja" les:meg og typen, samarbeider godt. 

Selv om jeg prøver å beholde en rolig og behagelig atmosfære over blogg-innleggene, så er det vel lov å dele stresset mitt innimellom også. 

... så her har dere et bilde som virkelig beskriver hverdagen min:

image.jpg

(Snikbilde) haha.. Nå må jeg løpe. Vi skrives!!