Hvilket miljø tilhører vi?

 

Etter en koselig kveld på Christian bar med fullt liv på en torsdagskveld, sa jeg til typen (etter å ha klaget en del over at det er så kjedelig å dødt her i denne lille byen)  "det er da ikke byen det er noe galt med, det er oss, som aldri er med på noe" 

Han svarer "tja, men Christian bar er for studentmiljøet da". Og jeg fant ut at vi ikke var medlem av noe miljø her i byen. Verken studentmiljøet eller småbarns-familie-miljøet. Men vent..i utbrøl av en latter, kom vi på at vi er da medlemmer av "bygge-bolig-miljøet". (egen-oppdiktet kategori, for øyeblikket) De usynlige med andre ord.  Vi er i den kjedelige fasen hvor vi sitter inne å sparer penger og drar på husmøter og drikker gratis kaffe, og prater om tekniske byggeforskrifter og diskuterer takstmenn. Og mens de andre snakker om han eller henne bak baren, så kan vi gledelig fortelle hvem som står bak disken på malia, maxbo og i DNB.. Haha..det var kveldens samtaleemne her i heimen. Det er viktig å kategorisere seg selv vet dere, og ikke minste være inneforstått med hvilket "miljø" man tilhører. 

image.jpg

Ha en fin fredagskveld, om det er innelåst i heimen eller ute på byen*blinkefjes