En variert treningsuke

 For det første så kan jeg kalle det en treningsuke, det er ikke hver uke jeg kan, og for det andre har den vært veldig variert. Jeg har rodd på treningssenter, hadt yoga hjemme, vært ut å gått på Kvernberget, vært med typen på bedrifts-bandy og skal i dag prøve crossfit. Wow.. Om jeg er stiv? - ja, som en stokk!

Nok om det. Innimellom forbrenning av kalorier, klipping av hoder og hull gjennom ører, har jeg også tegnet x antall streker på et ark. Vi har jo som sakt et husprosjekt vi holder på med. Og det skal ikke være lett -det skal være sikkert. Vi har vært i et forhåndsmøte med kommunen ang søknaden på huset. Og slik vi har tegnet det pr dags dato, ser det mørkt ut. Det er så sykt mange regler og bestemmelser man må forholde seg til. Humøret sank fra 100 til 0 på ett møte. Jeg hadde så store forventninger når vi gikk inn, og alt ble brutt ned ila møtet. Så nå er det bare å sette seg ned, å begynne å  tegne om. Uansett.. Dette var siste nytt på denne fronten.

Ønsker dere en fortreffelig helg. 


-some pics of my todays wearing-

image.jpg
image.jpg
image.jpg