A hint of sunshine

God kveld dere. Jeg rakk akkurat å kle meg litt sommerlig og å ta morgenturen med Savanna før det begynte å snø. Ja SNØ faktisk… og i går var det storm. Her har dere Kristiansund på sitt beste. Man vet aldri hva man kan forvente av dette været. 

Dagen i dag har gått med til arbeid på frisørsalongen, og stort sett planlegging av fremdriften til husprosjektet. TTT står for: Ting Tar Tid. Så vet dere det;)


-babypink knitwear-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-cake in a cup-

-sponset

P3241022.JPG

Vil også tipse de av dere som ikke har testet funksjonell mat sine "cake in a cups". De finnes både i mørk sjokolade og karamell. Kjempe gode begge to. Det går kjapt å lage, dekker søtbehovet som melder seg om kveldene, og best men ikke minst; den er uten gluten og sukker. Tommel opp for en kjapp variant av søt bakst. I kveld ble det mørk sjokolade med vaniljeis til kvelds.