Morsdag

Morsdagen er like rundt hjørnet, nærmere bestemt søndag den 8 februar,for de som ikke viste det. Dette er en dag hvor alle mødre skal få en ekstra oppmerksomhet, som er vel fortjent. Det er en dag hvor vi kan vise ekstra godt hvor mye vi bryr oss, og hvor mye den jobben de gjør betyr for oss. Som bestemor sier " man blir aldri ferdig med barna, og det er kanskje etter fylte 18 år at man merker det mest"  Jeg syns det er viktig å ta vare på slike "merkedager"  det betyr ikke at man skal lage en ekstraordinær juleaften med et stort gavedryss, men et kort, en muffins eller en hilsning på sms kan holde i massevis. Eller rett og slett hjelpe til litt ekstra hjemme. Og få hjelp til husvasken, klesvasken eller hva det måtte være mor har på gjørelisten denne dagen, vil alltid bli godt mottat. Det er opp til deg hvor du vil legge lista. Det er tanken som teller.