Frøken- "skalikkekastenoe"

Jeg er av den typen som ikke klarer å kaste noe. Jeg samler og sparer på alt. -Ja, mamma kommer støtt og stadig med historier om alt jeg samlet på når jeg var mindre og ikke minst hvor fullt jenterommet mitt var. Det var ikke en krok og ikke ei hylle som var tom. Og det er heller ikke lenge siden hun kom med enda ei eske med mine saker i. Og jeg flyttet hjemmefra for FIRE år siden. Jeg har ikke savnet noe av det, og jeg kommer nok aldri til å få bruk for det. Men å kaste det, - det er uaktauelt!!!

Hmm… men jeg har vært litt i tankeboksen ang dette. Jeg vet jo at vi skal flytte snart igjen, og siden vi har flyttet alle sakene våre litt for ofte den siste tiden, så vil jeg si at tanken på å flytte alt på nytt igjen, er ikke god. Jeg må rett og slett kvitte meg med noe. Jeg vil jo ikke fylle nyhuset med masse gammelt skrap heller. Ehm… "gammelt skrap" er ikke mine ord da men. Jeg elsker jo å kjøpe nytt, så da blir det jeg har bare stående å ta plass i ekser i bodene.

Jeg har kommet frem til at det blir litt enklere for "samle-sparepå-hjertet" å kvitte seg med ting hvis jeg tar bilde av det først. Et bilde tar jo ingen plass, og tingen blir på en måte evigvart på den måten. Så nå når jeg har tatt x-antall bilder av antrekkene mine er jeg klar for å gi slipp på de. 

Så hva skal jeg gjøre?…Hva er best? 

- Ha et digert garasjesalg rett før vi skal flytte, og gi pengene til en god organisasjon?

- Ha masse give-away`s her på bloggen?

- Lage meg en bloppis-konto og selge de der?

- Putte de i sekker og gi de til Frelsesarmeen, eller hva det nå står på disse kontainerne?

- Eller gi de til lokale bruktbutikker? (ser forsåvidt ut som om det er bare slike type butikker som overlever her i byen. Det florerer jo av de)

For èn ting er sikkert. Mye av dette skal IKKE være med i nyhuset. Det er faktisk kjoler og klær som jeg husker jeg pakket ned fra jenterommet, pakket opp i leiligheta mi, ned igjen og inn i leiligheta til typen, ned igjen og inn i klesskapet i det forrige huset og nå opp igjen tilbake i klesskapet i leiligheta til typen hvor vi bor nå. UTEN Å BLI BRUKT EN EEEENESTE GANG!!!!

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Etter noen år med bildetakning nesten hver dag, og shopping uten å kaste noe, blir det noen bilder og antrekk tilsammen.

Jeg skal tenke nøye over saken og vil gjerne gi til de som trenger det mest. Tips mottas med takk;)