06.00 -klar for topptur

- jeg kan ikke bli med på tur, sekken er rød og jakka er rosa som ikke matcher sammen. 

-neimen, no får du for F.... gi deg. Det er jo ingen som skal se deg på fjellet uansett. 

- jo, sar'en kanskje. 

image.jpg

Haha.. Neida man skal ikke spøke med slikt. Men jeg må si at jeg tenker på at undertøyet må matche hver gang jeg går ut døra i tilfelle jeg skulle være uheldig å bli lakt inn på sykehuset.  For det flaueste som var sist gang jeg ble hentet med sarhelikopteret var at jeg hadde på med truse med Barbie på. 18 år og barbietruse. -Bra jobba, Karina. *gjemmeseg.  Så nei, noe liknende skal ikke skje igjen. 

Uansett, nå sitter vi i bilen og er på vei til Trolltind. Som er 1347 moh. 

Grønt flagg på rasfare, Check 

Matchende undertøy, Check 

Matchende jakke og sekk, Not

image.jpg