DIY: hundehus

 

Visste dere at jeg hadde en stor interesse for snekring? -Ja, meg liksom?? For jo, mine interesser består ikke bare av hår, krøller, vippexstension og høye hæler. Jeg liker veldig godt og hamre, skru og sage også. Og nå for tiden klør det så ille i fingrene etter å få begynt med huset at jeg rett og slett måtte gjøre noen tiltak. Og valget falt på å snekre et hundehus til savanna. Da er hvertfall det klart til vi skal flytte. Et lite hus til henne, som skal stå i hagen, og som matcher huset vårt. 

Jeg fikk en liten latter her om dagen da jeg hjalp mamma med å rydde ut av skapene. Jeg fant en eske hvor hun hadde samlet på tegningene som jeg hadde tenget i barnehagen. Og gjett hvem som hadde tegnet hus på alle tegningene da -jo, meg!! Så det må være noe i det, tenker jeg. Jeg har tydeligvis alltid vært husinteressrt.  So here I go. Nå skal jeg på Maxbo, Plantasjen og Malia, les: mine favorittbutikker for tiden, og skal handle inn alt jeg trenger til mitt nye prosjekt: Hundehus.

Jeg har i forkant googlet litt bilder, og jeg fant så mye fint. Samt byggesett og plantegninger på hundehus. Så dette skal bli gøy.

Se så mye kult. Det er ikke bare jeg som har tenkt i disse baner. Det er tydeligvis flere firbente som har fått miniatyr-utgaven av hovedhuset som hundehus. 

image.jpg
image.jpg

Jeg ser for meg at resultatet vil bli ganske likt denne:  

image.jpg
image.jpg

Ha en fin kveld!