Mandag, ehm kreativ tittel?!?

God kveld dere. Det blir en veldig sen update i dag, egentlig altfor sen siden klokken har rukket å blitt 18 minutter over midnatt allerede. Jeg vurdere litt fra og til om jeg bare rett og slett skulle hoppe over hele mandagsinnlegget denne uken, men jeg måtte titte innom likevel. 

Siden vi nå bor i byen igjen har vi begynt å gått de faste morgenrutinene som vi hadde før. Savanna elsker denne plassen, og selv om vi har vært et år borte fra den, "jublet" hun av glede når vi kom hit igjen. Så det er tydelig at hun har hukommelse. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Nå er jeg netopp kommet hjem fra middag hos mamma og pappa. Lillebror drar på treningsleir  til La Manga morgen, så i kveld var hele familien var samlet rundt ett bord, og det er ikke hver dag. I det siste har jeg omtrent fått hørt siste nytt om han via medier, så det var koselig å få katchet opp igjen med direkte tale. Hehe..