why choose Ghd?


-good hairday everyday-

image.jpg

1. Det tar mindre enn 20 sekunder å varme opp

2. Stylinggjernet blir aldri varmere enn 175-185 grader, da den optimale omformingstemperaturen på håret er 185 grader. 

3. Stylinggjernet kapslet inn fuktigheten i håret slik at det blir blankere og mer motstandsdyktig mot luftfuktighet (-den glatte frisyren/ krøllete holder seg i flere dager.) 

4. Stylinggjernet er basert på negativ ioneteknologi, mens håret er bygd på positive ioner. Dermed nøytraliseres ionene når de møtes og håret blir mindre skadet. 

5. En høyteknologisk mikroship garanterer at jernet alltid har den samme konstante varme og ikke mister varmen i løpet av styling på langt hår. 

6. Fleksible plater gjør at håret ikke får en "knekk" når du lager krøller og bevegelse.

7. Ergonomisk utførelse gjør det lett for alle å bruke det, myk ledning som ikke krøller under bruk da den dreier med i den retning du ønsker. 

8. Hvis stylinggjernet står ubrukt i 30 minutter går det automatisk over i "dvale" og synker gradvis i temperatur, til det slår seg helt av til slutt. -avkjøler seg selv. 

9. En alarmfunksjon virker om det er for kalde omgivelser i det du slår det på (under ca. 8grader) virker selvfølgelig best når det er over denne temperaturen. 

10. Universalspenning gjør at det kan brukes i alle verdens land.

11. 2års garanti på mekaniske deler om det ikke skulle virke. Ta vare på kvitteringen og lapp på ledningen, dette er garantiene dine. Gjelder fra kjøpsdato. 

12. Se på dette som en investering i et fantastisk verktøy som gjør din hårdag til en bedre hårdag. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg