Long knitwear dress


-comfy and well dressed-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Denne kjolen er kjempedigg. Den kom i posten i ei eske merket "zara". Som du kan se så er den av ribbestrikket materiale, noe som gjør den kjempecomfy å gå med. Ekstra digg er at den er brukbar til både byen og slamping hjemme en fredagskveld. Med bare føtter på sommeren eller med strømper om høsten. Love it!


Det er helg, og før første gang på veldig lenge kan jeg si god helg til dere samtidig som at jeg tar helg selv. Jeg har som nevnt tidligere byttet bort frilørdagene mine mot hver tredje mandag- og tirsdagsfri da dette passer typens vaktordning bedre. Det er viktig å ordne seg slik at man får tilbringt litt fritid sammen, og har anledning til å finne på litt sprell i hverdagen som krever over 24 timer fri. Og grunnen til at jeg har fri i morgen er fordi at vi drar en gjeng til Stranda skisenter for en siste skikrampe. Det lover nysnø og fjellet kun for oss selv. Påskerøshet og "syklubbene" har vel pakket bort skiene for sesongen, håper jeg. 

Ellers går det veldig mye i hus for tiden. Den var ny, var den ikke?1? hehe… Arkitektprogram på dataen, visninger og møter på dagtid og husprogram på tv på kveldstid. Og bygging av hus i drømme på natterstid. Dere vet, damer tar jo med seg det meste i senga og inn i drømmeland.

Her i stua er det skikkelige koselig stemning akkurat nå. Høy kvalitetsmusikk dominerer rommet sammen med levende stearinlys og lukten av taco fra kjøkkenet. Og vi lager ingen annen en denne taco oppskriften!!! Den er bare best!!! 

Etter middag skal vi pakke tursekken samt kofferten for hotellovernatting, og ta tidlig kveld med "the Blacklist" på sengekanten. Vi begynner å bli litt småhekta på serier før leggeitd igjen, og det er så kos syns jeg. Det blir en 45 minutters skikkelig "calm down" periode før øyenene sklir igjen.

Men nå må jeg stoppe, fingrene skle plutselig så lett over tastuturet i skrivende stund så dette ble et skikkelig blandet innlegg. Jaja -klokken er stilt inn på 06.00 i morgen. Ha en fin kveld!