Stranda skianlegg

image.jpg

God dag. Vi startet å kjøre mot Sunnmørsalpene som planlagt i dag tidlig. Vi har hadt en fin dag i fjellet. Greit med snø, men litt gjennomslagsføre som resulterte i litt surmuling hos perfeksjonisten *blinkefjes. Det er siste helga trekket har åpent å med det så arrangerte de flere konkurranser i fjellet i dag. Bla å gå opp å renne ned, førstemann. Vi deltok ikke. Vi tok heisen denne gangen. Livet fra bakken har nå flytta seg ned til hotellet. Vi våknet netopp av en powernap som ble litt lengre enn planlagt, og med fullt liv på atferski/vors på utsiden av vinduet. Glad vi sovna med gardinene fortrekt. 

Nå er det duket for en bedre middag her i Stranda.  

image.jpg
Legg merke til skylaget, det var skikkelig kult. Det var som om den eksosfylte skyen la seg helt vannrett, og bare toppene på fjellene stakk oppi. 

Legg merke til skylaget, det var skikkelig kult. Det var som om den eksosfylte skyen la seg helt vannrett, og bare toppene på fjellene stakk oppi. 

image.jpg