Sommerfølelse på skitur

...Ja faktisk!!! Jeg har sovet så godt i natt. Vinduet har vært åpent og vi våknet av at sola stekte i ansiktet og at fulene kvitret. Det er summerfeeling det! Etter forholdene å dømme kunne en tro at det var bikinien som skulle på og at det var stranden som ventet. Men det var nok skiene og slalombakken. Og jeg klager ikke. Jeg holder jo, for det meste av tiden jeg tilbringer på ski, på å fryse halvt ihjel. Men i dag....i dag kokte det på innsiden av dunjakka. Nå er vi kommet hjem igjen og sitter boltret i sofaen. Er kjempesliten. Det tar på å oppholde seg oppe i fjellet i så mye frisk luft. Den siste turen var lårene mine så shakey etter å ha stått i hockey, at halve kunne vært nok. Men jeg superfornøyd med helgas begivenheter. Vi har tatt litt film, så om det er noen brukbare klipp kan det hende at det dukker opp en filmsnutt i nærmeste fremtid.

Håper deres helg har vært fin også. 


-some snaps from my mobile-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Sjekk disse skia her. Geniale spør du meg. Istedenfor å  ha et design som ikke gir noe mening er det skrevet opp bare matnyttig info om generelle ting og farer som kan oppstå i fjellet. 

Sjekk disse skia her. Geniale spør du meg. Istedenfor å  ha et design som ikke gir noe mening er det skrevet opp bare matnyttig info om generelle ting og farer som kan oppstå i fjellet. 

image.jpg