Produktanbefaling; Sensitive, Cutrin

-annonse

 

Våren er her og det er allergier også. Det er mange tiltak man kan gjøre for at man skal få en best mulig allergifri vår og sommer, og et av dem er produktene man bruker i håret. Cutrin har nå kommet ut med en helt ny sensitiv serie med: 

<3 0 % parfyme<3 Parabener<3 Fargestoffer<3 Silikonoljer <3Mineraloljer 

Men likevel er en god shampoo som vasker håret rent. 

image.jpg

Denne serien dekker hele rekken av hårprodukter. Shampoo, balsam, kur (i vanlig str og i reisestørrelse) voks, skum, spray, tørrshsmpoo og til og med skumshapoo for barn. Og hver enhet til kun 175kr. 

Det er faktisk flere og flere barn som sliter med hodebunnsproblemer og det kommer mye av at foreldrene ikke kjøper skikkelige produkter, og ikke tar hårvasken til barna på alvor." Lano er vel innafor det", "Såpe er såpe" eller "hun/han har så lite hår at noe dyr shampo trengs ikke." -men jo, for hodebunnen sin del, så trengs det skikkelig shampoo.  Litt skarpt skrevet, men det er ikke kjekt når hodebunnen begynner å rysse, og de får problemer som kløe, flass, soriasis mm. For dårlig shampoovalg kan fremskynde dette.


-sensitive-

image.jpg
image.jpg
image.jpg