Piercing no 1000

Ja tenk det!! Jeg har tatt navlepiercing nummer ett tusen i dag. Og med det så håper jeg det er samme antall jenter som er fornøyde med den glitrende pynten i navlen sin også. Det er skikkelig gøy å kunne utføre litt andre behandlinger enn bare hår i løpet av en dag. Etter fagbrevet som frisør har jeg tatt kurs innen øre-nese og navlepiercing, gelenegler, make-up, hairexstension og vippexstension. Dette utgjør en variabel hverdag fylt med interesser, som jeg håper gjør at jeg holder meg innenfor yrket veldig lenge. Selv om jeg liker litt mere manndige, tyngre og grovere arbeidsoppgaver også, kunne jeg ikke valgt mere rett enn det jeg gjorde da jeg takket ja til inntaket på 2FR1, altså frisørlinja.

Lurer du på om du skal ta hull i nese, øre eller navlen? Da kan du lese dette, så håper jeg det hjelper deg litt på veien.