…lille trille...

Go`dag. Vi er alt kommet til midten av uken, og helgeplanene begynner å finne sted. Og for vår del ser det ut til at det blir langtur. Jeg digger kjøreturene våre. God musikk, kaffe, yoghurtnøtter, moteblader, Ipaden og puta mi<3 Vi tenker alltid at turen/ ferien starter når vi setter oss i bilen, og ikke når vi først kommer frem. Med den tanken får man en mye lengre fri-følelse. 

Men nok om det, nå skal jeg trille meg selv i senga, etter x-antall inntatte boller.


-Eat more of what makes you happy -

image.jpg

Jeg prøver å være ganske sunn, men iblant lever jeg litt opp til overnevnt ordtak. Og det tror jeg faktisk er veldig sunt i seg selv. Man skal spille på lag med kroppen og lystene har jeg lært. Så på denne onsdagen aka lillelørdag falt lystene på boller. Vanligvis pleier det å være sjokoladen som trekker det lengste strået. Det vet vel alle som kjenner meg alt om. "Karina har alltid sjokolade i veska, hun spiser på èn, eller så har hun sjokoladepapir i lomma." -Yes, thats me!

Og med dette innlegget tenkte jeg nok en gang å dele bestemors fantastiske bolle oppskrift. Klikk her;)