No road is too long when you have good company

Da er vi på vei hjem igjen. Heldigvis er det bare fem timer i bil i første omgang da vi har tenkt å stoppe på IKEA... Typen spurte netopp om jeg ville kjøre de siste timene før vi kom frem. Jeg sa ja, og idet jeg satte meg bak rattet og kom på hvor anspent og sliten jeg blir av langkjøring, falt det meg inn at det ikke var for uten grunn at jeg ble spurt om å kjøre. -for jo da, det var for å slite meg ut før IKEA. Må  ikke tro at han ikke har funnet ut at jeg ligger som et slakt etter å ha kjørt en times tid... Men nå, i skrivende stund, etter at jeg gjennomskua plana hans,  har vi bytta igjen å jeg sitter/ligger å lader meg opp til å støvsuge hyllene på IKEA. Neida. Joda. Neida. 


-snaps from my morning- 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Savanna og Zara. To pripne frøkener som krangler om både oppmerksomheten og sjefsrollen. Plutselig får vi oss en fribillett til underholdning innimellom. De klarer fint å komme med et par gullkorn i løpet av en dag.