Make the breakfast colourful

Etter en heidundrende kveld med "vinn på minuttet" sto vi opp til en forfriskende og fargerik frokost, før vi tok turen i slalombakken. Frokosten er det viktigste måltidet om dagen, vet dere... Og kaffe med steamet soyamelk og kanel er det lite som slår, både kalori- og smaksmessig. Mmm..

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg filmet forresten store deler av kvelden i går, og fikk med meg alt for mange gullkorn til påskefilmen jeg har planer om å redigere sammen.  Men jeg tror nesten at jeg må lage en "behind the scenes"-versjon også.. for herremin.. alt som ble gjort og sakt mellom lekene... Nei, jeg har ikke ord... Vi lo til vi grein av og til... Godt vi ikke har naboer, for de ville trudd vi var gærne. Sånn helt seriøst.. 

Etter slalombakken ble det litt solings i hytteveggen før vi kom inn til dette måltidet. Saltfisk og ferskdampa grønnsaker..Mmm

image.jpg
image.jpg

Håper alle koser seg.