Treningstur med skøyting

Helluuuen!!! Da er påskeferien for i år over også. Og den avslutta med ny rekord for min del. Været var strålende på Oppdal i dag og vi bestemte oss for å ta turen inn til Gjevilvasshytta på skøyteski. Det er en skitur på 9,5 km èn vei. Og den nye rekorden ble da satt til 40 minutter. Og pappa som regner på/om alt, fant ut at vi hadde en gjennomsnittfart på 14,25 km/t… hehe.. så vet dere det… Så nå gjelder det bare å holde formen gjennom året, slik at sjansen for å slå rekorden på 40 min til neste år, er tilstede.


- røhnisch for training `n big butt-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vi er kommet ned fra "påskefjellet" og mens Frikjent skal surre på skjermen skal jeg så smått begynne å se på filmklippene fra påsken. Påskefilm ventes, vet dere!!!

- Ha en fortreffelig aften.