Påskefilm -rando, langrenn, slalåm, konkurranse, party

Hei. Da har jeg endelig fått redigert ferdig, og lastet opp filmen fra påska. Jeg har kost meg skikkelig mens jeg har holdt på, så i mitt andre liv, nei vent.... mitt tredje liv blir det vel, tror jeg at jeg skal bli film- redigerer/regissør. Mitt andre liv har jeg jo alt planlagt å bli megler. Hehe... denne var vel litt intern, men dere får le de som skjønte den. Alltid når jeg gjør noe jeg koser meg med pleier jeg å si at " dette skal jeg utdanne meg som i mitt (neste) liv" og nå tror jeg at jeg har kommet til mitt syvende liv. Så ja, jeg har planene klare skjønner dere. Neida, men det betyr vel bare at jeg liker å styre på med veldig mye. Og fordi om man liker noe veldig godt så trenger man jo ikke å utdanne seg som det. Man kan ha mange hobbyer!!!

Uansett.. jeg tenkte å dele "våres påske" med dere. Og nok en gang ble filmen i det lengste laget. Huff, det er så vanskelig å "klippe bort"

Egentlig burde jeg laget en "behind the scenes" film også. En film der standard lyden er på. For det som ble sakt og gjort, før og etter stoppeklokka startet på "vinn på minuttet" var helt hysterisk morsomt. Her er det snakk om konkurranseinnstinkt til de grader, og min bror (ehm brødre) legger ikke mye imellom når det er snakk om å vinne. Og under yoghurt-spisingen må jeg meddele at jeg lo så gale at jeg tissa meg ut, og det sier jeg høyt slik at alle hører...

huff *apen-som-gjemmer-seg-smilien....tar meg selv i å le når jeg skriver dette nå...

Uansett, det viktigste er å ha det morsomt!!!