The Photowall

image.jpg
image.jpg

Det er viktig å sette litt farge på veggene. Og jeg syns absolutt at svart/hvite bilder gjør jobben.... ehh.. hehe...Jeg ser ironien her, svart og hvit er ingen farge, men det skal være gjennomført og stilrent, derfor falt vaglet på å redigere bildene svart/hvit, sepia eller svake farger før printing. Men likevel ble det ikke helt slik  jeg hadde sett for meg, så vi får se hvor lenge veggen blir seende ut slik. Jeg syns helt ærlig at den ble litt rotete. Jeg fikk ikke til den "proffe kollage looken", den ble kanskje i det barnsligste laget.

Men ha ha en slik bildelist er en genial ting. Da slipper veggen unna med maks fire skruer og man kan dekorere listen med ganske mye forskjellig til enhver tid uten at det gjør noen skade på veggen, les; spikerhull.

Spikerhull er jo helt forferdelig å ha i veggen den dagen du bestemmer deg for at det ene bildet ikke skal henge akkurat der lengre.  

image.jpg

- make your memo visible-

image.jpg
image.jpg
image.jpg

-the love you take is equal to the love you make-