Min russetid

Jeg føler meg skyldig til drikking på offentlig plass. I min farting frem og tilbake fra byen og løkkemyra i dag, har jeg tutet x-antall ganger på russ som sitter rundkjøringa med plakater om at de tar en sup for hver tut eller noe i den duren. Og med det så fikk jeg et lite flashback fra da jeg selv var russ. Russetiden er for alle en minnerik tid. Kanksje ikke så veldig minnerik for alle, men hvertfall morsom i "nuet" -hukommelsen tror jeg det kan være verre med for mange. Men for min del så kan jeg ikke skryte på meg at jeg tok den helt ut. Jeg var veldig opptatt av gode avgangskarakter, samt å jobbe på frisørsalongen etter skoletid. Og da kan man ikke være opp hele nettene. Jeg gikk ut fra frisørlinja med 5,8 i snitt, så det var absolutt verdt det. (skryt, skryt, skryt) hehe….

Da jeg valgte frisørlinja valgte jeg et to-årsløp og det på en annen skole enn hva de fleste av vennene mine fra ungdomskolen gjorde, da de valgte tre år med allmenn. Det resulterte derfor i at jeg ble svart russ ett år før de andre ble rødruss. Litt kjedelig var det å ikke kunne være russ med barndomsvennene. Men det positive var at jeg deltok litt i begge russetidene. Første år som svart frisørruss, og året etter fikk jeg lånt meg ei rød russebukse og deltok litt med de også. Vi dro aldri på noen av de store russetreffene, men litt festing ble det. Legger med et lite bildedryss:
 


-throwback som svartruss-

image.jpg

//nr 1: russeknute pågår (ligge under pulten i en hel skoletime)

// nr 2: stå i utstillingsvinduet  på Kondomeriet i 15 min (også en russeknute)

// nr 3: Hva gjør vi når det ikke er nok plass i bilen. Jo, da fyller vi opp bagasjerommet.

// nr 4: utføre en hel skoletime kun iført undertøy. (greit å være jenteklasse)

image.jpg

//nr 1:russedåpen til svartrussen(vi måtte kysse et grisehode) og russenavnet mitt var "SleepingBeauty"

//nr 2: grillfest i Vanndamman, Russens egen plass i russetiden

// nr 3: liggende opp ned i ei trapp, for bildet sin del. (dont ask)

// nr 4: veldig sliten kl 08.00 på 17 mai frokost hjemme hos mamma og pappa, og egentlig ikke klar for russetoget som skulle gå av stabelen senere den dagen.


-throwback som "liksom-rødruss"-

image.jpg

//nr 1: jeg og ei venninde dro på russeeventyr til Tr-heim. Her utenfor nidarosdommen, hvor vi fant et tre som man kunne gå inni. "lenge leve barnslige mennesker"

//nr 2: terassevors hos ei venninde

// nr 3: søndagsmorgen i trheim. Outfiten er som dere ser pelsvest, russebukse og pums. OMG!!!

//nr 4: vors hos ei venninde, og meg i kjent stil: føttene i været.