17.mai planlegging

 

Jeg er litt hønemor når det gjelder feiringer og tradisjoner. Og etter at jeg flyttet hjemmefra har jeg hadt veldig lyst å skape mine egne tradisjoner. I fjor arrangerte vi champagnefrokost med mer, hjemme hos oss. Og det ble jo stor stas og noe jeg ville gjenta som en tradisjon fremover.

Jeg spurte nylig mamma om hva hun ville tilbringe nasjonaldagen med. Og hun kunne gjerne tenkt seg å gått på Freikollen den dagen. Hmm.. Senere spurte jeg typen, og han kunne tenkt seg å gå på "Dronningkrona" og veive med et flagg der oppe.(Mutters alene) Minstebror ble også forespurt og han ville helst ha fri den dagen, når det først er skolefri, liksom.  Den andre broren min fyller 20 år på 17 mai, men tror feiringen, av en eller annen grunn, går av stabelen kvelden før. Og pappa hadde veldig lyst på et bløtkakestykke, men om det var i byen, på hytta eller i utlandet for den saks skyld spilte ingen rolle. Så her har dere min familie. *klør-seg-i-hodet-og-ler 

Det spørs om det blir noen champagne å skåle med denne morningen. -men alt dette har satt meg litt i tenkeboksen. Og jeg har kommet frem til at hvis vi faktsik skal være litt utradisjonelle på en 17 mai, så er det nå vi må benytte sjansen. Før vi får barn, liksom. For når den tid kommer blir det vel mange nok år etter hverandre hvor vi mååå hoppe i finstasen, kjøpe is og gassballonger i byen, og gå i både barnetog og borgertog og med andre ord være tradisjonelle. 

Jeg tenker " you only live ones" så benytt sjansen mens jeg har den


-mine fine 17.mai minner-