…..og turen går til ROMA

Woæææ. jeg har fått overraskelsestur til Roma!!!

Når jeg skulle legge meg i gårkveld fant jeg intet annet enn flybilletter under hodeputa. Jeg ble veldig overrasket over turen, men mest av alt at det faktisk finnes litt romantikk i typen min også. Jeg tror ikke jeg hadde ikke funnet på en bedre måte å fortelle det på selv, om det hadde vært omvendt. Det første jeg skal gjøre etter jobb i dag er å kjøpe en reiseguide-bok om Roma. Litt anbefalninger og gloser kan være greit å ha i bakhodet. 

Jeg tenker faktisk å legge igjen bloggen og internettet hjemme, kanskje jeg skal ofre litt databruk på snapper,  for jeg skal kose meg max på denne turen å nyte hvert sekund sammen med typen. På pakkelisten står kun kamera, flate sko, en sommerkjole og masse godt humør. Kjenner jeg meg selv rett, så klarer jeg nok å fylle opp den største kofferten likevel. Men poenget er å ikke ha fokus på så mye annet enn selve opplevelsen i seg selv, 

-the new destination is Rome-