Photoshoot i senga

God ettermiddag til dere. Jeg har gått til innkjøp av noen ekstra pynteputer til senga vår. Dere vet jenter og puter. Det blir aldri for mye. Noe mannfolka ikke skjønner seg på. Hvertfall ikke min -"ei pute hver hadde no holdt i massevis"  

Jeg redde opp og ordnet det så fint for å knipse noen bilder til inspirasjonsmappa mi. Men savanna skulle absolutt bli med, og ville leke og var helt vill da jeg puffet opp putene. Hun hadde ikke lyst overhodet å gå ned fra senga. Så hun fikk no bare bli med da. Sa du sjefen i huset. Uansett, hun "gjorde"bildene syns jeg. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg håper alle har en fin himmelsprett av en helligdag. Jeg tenker å bake en av mine lavkarbo ostekake i dag. En forsmak på 17 mai. Blir den vellykket deler jeg såklart oppskriften med dere.