Pics Art, bilderedigering

Jeg har blitt så fan av å bruke en ny instilling på kameraet. Man stiller først inn hvilken farge man vil skal synes på bildet, og alt det andre blir svart hvitt. Også en grei måte å virkelig fremheve noe på, istedenfor å bruke fokus m blurry bakgrunn. Så ser dere hva jeg bruker dagene mine på, eller rettere sakt nettene, altså å leke meg med bilder *storsmilemunn. Men med så har jeg funnet ut hvordan Berghans har kommet frem til fargene de har valgt å produsere jakkene sine i. Med andre ord, Berhans bruker "hue"

Idag har turen gått opp til Kvernberget og resten av dagen skal jeg bruke på pakking og tilrettelegging for reisen vår. Tror ikke det har gått helt opp for meg enda at jeg har fått meg tur og skal reise i morgen. Plutselig måtte ukens "To-do"liste oppgraderes.