3 års jubileum

Date:25/5                Place:Rome

Jeg starter denne teksten med å gratulere oss selv med tre år sammen. Resten av denne "klissete" teksten står i kortet. Hele denne turen er vel egentlig en liten feiring på våre tre år, men vi har gjort litt ekstra stas på dagen i dag.


-red dress-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-blue gifts-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Nå er vi blandt annet spist middag på en lokal indisk restaurant i Trastevere som endte med åtte retter. Å ja, jeg måtte løsne litt på belten da desserten ble servert.

Det må finnes tusen veier hjem til denne leiligheta vår. Vi har gått hjem fra byen hver eneste kveld, men aldri om vi treffer på den samme. Jeg tar det som ren flaks at vi finner veien hjem. Jeg ser ikke på det som noe stort problem. Gatene er alltid fulle av liv og taxier står på hvert et hjørne.

Takker for en fin kveld, kjære<3