Colosseum

Date: 23/5                          Place: Rome

I dag har turen gått til Colosseum. Her valgte vi å kjøpe billeter hvor vi fikk gå rundt på egen hånd, altså uten guide. Følte at det kanskje ble litt usaklig å bare gå rundt uten å få høre noe historie, da det sikkert finnes en bak hver en murstein. Men noen fine bilder fikk vi tatt. Og den tunge historien får jeg evt google når jeg kommer hjem. Jeg har fått med meg at det var her de oppholdt fangede gatetiggere for at gladiatorene skulle "slakte" de, mens publikum heiet. Mere trenger ikke jeg å vite. Her går jeg for "de dumme har det bra" -jeg.


-Colosseum-

image.jpg
image.jpg

Etter et besøk i Colosseum kjøpte vi med oss litt lunsj. Vin og baguetter mm og lunsjet i parken. Så klisjè, men samtidig så koselig. Jeg kan nå krysse av enda et punkt på min bucket-list, som da var å ha vin-lunsj i en storby-park.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg