Montecarlo

Date: 25/5                  Place: Rome

 God formiddag fra Italia. Nå er vi netopp kommet hjem fra en liten runde med gaveshopping. Det er alltid så koselig å komme hjem med en liten suvenir, syns jeg. Jeg har planer om å be familien på middag inspirert fra Italia (det samme som vi gjorde da vi kom hjem fra Abu Dhabi, bare at da var middagen arabisk-inspirert) -Helt greit å ha en hobbykokk i hus når jeg skal være så kreativ. Samt å vise bilder og at de får hver sin lille gave herifra. Gleder meg allerede.

Lunsjen i dag tok vi på et sted kalt Montecarlo, som vi fikk anbefalt av verten. Det er et populært pizzasted blandt de bosatte her. Tynnere bunn og ferskere råvarer skal du lete lenge etter. Herremin, den pizzaen fikk terningkast seks, eller syv om det går *blinkefjes

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg