My snaps from Italy

Status; trygt landet på norsk jord igjen. Vi hadde et stort ønske om å rekke sisteferga hjem til Kristiansund, men når bommen på parkeringa på Værnes slo seg vrang, akkurat i det vi skulle kjøre ut, rekker vi nok ingen ferge. Ahh er det ikke typisk?!? Det var like før det ble en rundtur ut på gresset -og det er ikke det eneste som går imot oss i dag. Er ikke flytrafikken forsinket i lufta så er det omkjøring på veien. Den gode nattesøvnen,  i vår egen seng, jeg så frem til for noen timer siden, er det bare å glemme.  Her blir det med hodet på skakke i forsetet. 

Uansett, ved siden av bloggen skriver jeg også dagbok. Snakk om å være skriveglad liksom. De siste dagene hvor vi har vært på ferie har jeg kun prioritet den gammeldagse varianten, og mens jeg skal prøve å kopere noe av den inn i bloggen sammen med tilhørende bilder fra turen, legger jeg nå ut et lite dryss fra min snapchat. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg