Pantheon

Date: 26/5            Place:Rome

Vi går og vi går her nede. Jeg er glad jeg pakket med meg flate sko. Men glemte helt å ta med skritteller. Hehe... Men skulle også hadt en gps. Ikke nødvendigvis for å vise oss veien, for den finner vi ikke likevel, men for å vise oss løypa vi har gått i løpet av denne ferien. Det skulle blitt meg litt av et kaos.

image.jpg

Vi har tatt turen innom Panteon, som da er den eldste bevarte bygningen i Roma. Det er utrolig å se hva de har fått til for så mange år side, med så lite hjelpemidler, tenker jeg. Flinke folk med andre ord. Jeg skjønner ikke hvorfor alt skulle bygges så utrolig stort. Kan jo tro at det var noen kjemper som levde før oss. Man tenker kanskje at det er kjedelig å gå å se på gamle bygniner og ødelagte brostein, men det er faktisk ganske fasinerende. Kan ikke huske at det var like interessant å se på bilder herifra i historieboka. Det er noe med å være her å se det selv.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vi er nok en gang overmette og har netopp trillet oss selv hjemover. Vi mistet også retningssansen i dag og endte med å gå gjennom en tunnel for å komme oss hjem. En tunnel vi aldri har lagt merke til tidligere. Men det var undergangen til presidenten sitt hus, og når vi fant ut det så var vi hjemme på et blunk. Han er jo som sakt våres nærmeste nabo her. Hehe.. I tunnelen ble det blandt annet litt turning. Gleder meg til å se gjennom videoklippene.