Vel fremme i Roma

 

Dato: 22/5.    Place: Rome

God dag på italiensk 

Endelig fremme i historiske Roma. Vi har toppleilighet midt i hjertet av Roma. Det tar seriøst 30 sekunder å gå ned til "fontana de Trevi" aka kjærlighetsfontenen. Den som er med i alle romantiske filmer fra Roma, vet dere. Men tror dere ikke at den var stengt da..så det ble ikke kastet noen lykkemynt for vår del. 

I dag har vi gått litt rundt og blandt annet sett inni Pantheon. ( den eldste bevarte bygningen i Roma) vi klarte også å rote oss bort. To tullinger uten retningsans og med et kart vi ikke skjønte bæra av, gikk rundt oss selv. Og tror du ikke himmelen åpnet seg attpåtil. Men heldigvis var magen full og blæra tømt så humøret var på topp. Med litt vin innabords, jeg mest opptatt av å filme oss selv i regnværet og Fredrik opptatt av å finne riktig retning, ankommer vi leiligheta klissvåte, noen timer senere. 

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg