Our way to Rome

 Date: 22/5.      Place: Rome 

I går kom den endelige reisedagen. Ikke at jeg har ventet så utrolig lenge, da jeg fikk vite om turen for bare noen dager siden, men i går var den her. Etter jobb i går kjørte vi til Trheim for å overnatte der i natt, siden vi skal være med første flyet i dag. Å ja, siden jeg reiser med en som liker å ha god tid, (litt for god tid ifølge meg) ble klokken stilt på 04.00!!! Og jeg som ikke akkurat er noe a-menneske, fikk en hard start på dagen. Humøret på morgenen er en ting, men at verken kroppen eller hodet ikke skal fungere attpåtil utgjorde en veldig lang morgen. En morgen som varte fra 04.00- 11-00. Først da begynte kroppen å samarbeide med hodet. Før den tid hadde jeg snubla, velta hele kaffekoppen i vesken, glemt ting og rett og slett surret meg gjennom gatene. 

Uansett.. Litt latter må man ha på reisen, og nå er vi kommet vel frem og klar for å bare nyte nuet

image.jpg