Spansketrappen

Date: 24/5                   Place:Rome

Kjære dagbok. Neida!!! hehe... I dag har vi gått i den anerkjente Spansketrappen, Piazza di Spagna på Italiensk. For to tusen år siden var det populært blant kunstnerne å sette opp staffeliet sitt her og unge jenter satte seg pent opp i trappen i håp om å bli malet.

I gatene rundt denne trappen ligger de dyreste merkevarebutikkene. -Hadde jeg bare vært millionær!!!.... men enn så lenge så nøyer jeg meg med å se i utstillingsvinduene, gå til sidegaten hvor middelklassen kan shoppe, for så å kjøpe meg en liten "skatt" etter min egen pengebok. Denne gangen ble det, overraskende nok, et skopar. -Fredrik mente jeg hadde så få fra før av....


-Piazza di Spagna-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Siden vi har toppleilighet med terasse her vi bor, spiste vi lunsjen hjemme dag. Frukt er alltid så godt i ulandet og jeg har hamstret inn, så her går det i ferske fruker og vin, for øyeblikket. Regnet klarte ikke helt å holde seg vekke i dag heller, men siden temperaturen er god er det bare å slå opp paraplyen over sommerklærne.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg