Happy SUN-day

God formiddag dere. Til tross for en litt sen sosial kveld i går har jeg vært oppe å gått siden ni i dag. Selv om det er solskinn ute har jeg ofret de første morgentimene i kjøkkentjeneste. Jeg har baket protinrundstykker og siden de ble veldig gode tenkte jeg å dele oppskriften med dere.


-Dette trenger du for 12 stk-

4 egg, 2 ts bakepulver, 1 boks Cottage Cheese og 400gr havregryn

(sett ovnen på varmluft og 200 gr)

image.jpg

Bland først eggene, bakepulveret og cottagecheese med en stavmikser, til en glatt røre.

image.jpg

Tilsett valgfritt krydder for mere smak. Jeg valgte sunkost sine havsalter med urter, og cayennepepper som hjelper på forbrenningen.

image.jpg

Tilsett tilslutt havregrynen og rør godt.

image.jpg

Bak ut til rundstykker.

image.jpg

Stekes midt i ovnen i ca 20 minutter. Avkjøles på rist.

image.jpg

-bon apetitè-