Prosjekt; oppussing av soverom

Siden husprosjektet vårt tar sin tid, og vi har bestemt oss for å "leve litt på veien". Og siden hjem og interiør er min store hobby, bestemte jeg meg for fornye soverrommet vårt litt. Det er ikke store endringene da det er ganske nytt fra før av, og egentlig ikke trenger noen oppussing enda. Men det er gøy med litt forandring. Jeg viser dere nå en liten sniktitt med underveis bilder, og i morgen så kommer før- og etterbilder i sin helhet.

Mamma kom også  innom en tur, svingte seg rundt med å vaske og stryke. Vi hadde det svært så koselig, og med musikk på høyttalerne. 


-in the progress-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Gleder meg til å vise frem prosjektet mitt her på bloggen i morgen, og ikke minst til at min kjære skal komme hjem å få se.