Før- og etterbilder av soverommet

Jeg er kjempefornøyd med den lille forandringen på soverommet vårt. Ja, jeg vet det er litt spesielt å legge ut bilder av soverommet sitt på nettet, men jeg ser på det som å dele interiørinspirasjon. Jeg beklager at jeg har blurret ut lerretet på veggen.  Det er et bilde av meg fra en photoshoot, og det har ingen andre plasser å gjøre enn på vårt eget soverom.  Vi snakket om at vi ville ha et stort bilde/ maleri/ kunst eller liknende i svart-hvitt med mye skygge av kropp, som sto i stil med betongveggen. Ikke typsik akt-foto, men noe i den gaten. Jeg søkte litt rundt på nettet, men vi kom frem til at det kuleste hadde jo vært om det var vi selv som var på bildet. Jeg spurte typen om han kunne tenkt seg å blitt med på en slik type photoshoot. Ikke overraskene, men det ble et klart nei. Og hvertfall om det var noen andre som skulle ta bildet for oss. Så da ble det bare av meg, linselusa selv. Og enda kulere er det å ha et slikt bilde å tenke tilbake på når jeg sitter der, gammel og grå, i gyngestolen min på gamlehjemmet.

Hmm, nå tror dere sikkert at jeg har latt meg blitt fotografert naken eller noe, men jeg kan forsikre dere (les foreldre, søsken og svigerfamile) om at det er ikke noe verre enn det man ser på reklame på tvèn til daglig. Jeg spurte mamma og pappa når de var på besøk om hva de syns om mitt nye bilde. Mamma syns det var kjempestilig og tøft gjort av meg, mens pappa sa ingen ting, og så bare alle andre veier. Det eneste han sa tilslutt var: "det var da godt du ikke skal henge bildet på stua" 

En annen artig historie ang dette bildet var da jeg skulle hente det på posten, og ikke fikk plass til det i bilen. Jeg måtte bære det hjem gjennom bygatene. Og da jeg fortalte dette til mamma, sier hun skeptisk: "det var vel pakket inn?" haha… jeg må le… 

Benken/bordet over sengen har jeg snekret sammen selv, da jeg har funnet ut at et slikt bord er noe jeg har savnet på soverommet. Det har tre bruksfunksjoner: til kvelds på sengen sammen med tvseriene våre/ eller frokost på late søndagsmorgener, til brettebord av klær og til å sette opp litt deilikat soverromspynt når sengen er redd opp. Det skyves enkelt frem og tilbake på sengen ettersom hva det skal brukes til for anledningen.

Nok om det. Her har dere før- og etterbildene, samt en beskrivelse på hvor alt er kjøpt.


-before-

image.jpg

-after-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

//garderobeksap, kommode og nattbord fra Ikea// bord over sengen har jeg laget selv med materialer og maling fra Maxbo og jernvinkler for å stabilisere det, fra Biltema// fototapet fra photowall.no// lerretet er et forstørret bilde av meg fra en photoshoot, og bestilt på japanfoto.no//høytaler fra Apple.no// wake up-light nattbordslampe fra Enklere liv// hjertestener  med tekst fra Biltema// luktelys fra Voluspa// vase fra Kremmerhuset// lammeskinn fra Bohus// sengetrekk i egyptisk 100% bomull fra Slettvoll//kaffaskin fra Nespresso//