Husprosjektet vårt -still in progress

Mange spør meg om vi har lagt husprosjektet på is, om vi har gidd opp og til og med om det er samlivsbrudd inn i bildet(haha) -Men nei, det har vi ikke. Saken er den at vi har møtt på noen "humper i veien" om jeg kan kalle det det, og derfor har ting tatt tid. Og når ting tar tid, blir man gjerne veldig kreativ, og ser nye muligheter og løsninger. Netopp noe vi har gjort. Med andre ord så er det ikke lakt på is, det et bare forandringer i planene. At prosessen tar såpass lang tid tyder vel bare på at prosjektet blir mere gjennomtenkt og enda bedre, tror jeg. Jeg kommer ikke til å skrive så veldig mye om det, før det blir "skrevet i stein" hva som blir fremdriftsplana vår, da ting kan endre seg en del enda. Jeg vet at en del av dere syns dette er litt synd, da dere er i samme situasjon selv med husbygging osv, men om det er noe spesielt dere lurer på kan dere alltids sende meg en mail. Er alltid gøy å dele tips og triks med andre i samme situasjon. Men foreløpig så vil jeg ikke publisere noe offentlig. 


-favorite inspiration-

-men hey!! hva er det runde gule på himmelen som man må myse med øynene for å klare å se på? Det ryktes at det kalles sol, jeg tror jeg må slå opp i fremmedordboka.