To brudepyntinger

I dag har vært en stor dag. Ikke bare for de to kommende brudene, men også for meg og oss på frisørsalongen. Vi hadde to bestillinger på brud i dag, så dagen i dag har gått med til å pynte frisørsalongen med blomster og fruktfat, oppsett av hår, make-up, pynte brudepiker, forlovere, hjelpe til med kjoler og det som må til. Og ikke minst bildeknipsing og videosnutter. Vi selger brudepakker der du med andre ord får alt i en pakke hos frisøren, samt en film fra hele frisøroppholdet. Du kan lese mere om denne brudepakken her

image.jpg

De ble så fine, begge to. Og jeg føler meg heldig som får lov til å være den som skal fikse og ordne de på en dag som dette. Det er jo tross alt en av de viktigste dagene i deres liv. Så det står det stor respekt av.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Nå mens typen skrur på motorsyklene sine, skal jeg sette meg ned, sortere og redigere filmsnuttene fra dagen og lage ferdig filmene. Kvelden har vi planlagt at vi skal tilbringe på terassen til mamma og pappa med tapas og vin. -det er jo så fint vær på skoddholmene i dag;)