"Blåsøndag..."

.....er det noe som heter det? Denne uken har gått så fort, og har vært stappet med så mange gjøremål og saker og ting, at det føles helt uvirkelig at det er søndag og fri i dag. Håper det kommer seg i løpet av dagen, for frem til nå har det bare vært tull på meg. Når jeg sitter i sofaen tenker jeg bare på alt jeg skulle ha gjort, og når jeg reiser meg opp for å begynne å gjøre noe, så kommer tankene om at det er søndag, fri og avslapningsdag. Så blir det no bare til at jeg surrer rundt meg selv da. Håper det ikke bare er jeg som har det slik i blandt:)


-a piece of summerfeeling-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Uansett, kvelden i går endte sent, men veldig koselig. Vi satt ute å spiste fingermat og drakk vin i kveldsola. Men i stedet for å hoppe i yaquzzien, som var planen, satte vi heller på en film inne, da det faktisk ble litt kjølig. -ja, for vi er tross alt i Norge.