Sommergave fra Cutrin; Moroccanoil Smooth Collection

Smooth fra start til slutt. Siste innovasjon for alle hårtyper. Maroccanoil smooth collection.  

-for håndterlig, silkeaktig, krusfritt hår. 

Jeg har fått testet denne nye serien til Moroccanoil, og er veldig fornøyd. Den renser godt og får ut alle stylingrester og etterlater håret veldig rent. Den bidrar også til å glatte ut en del, slik at bruken med glattetangen blir mye lettere. 

image.jpg

Hele serien er delt inn i tre: 

Rens og styrke

Masser smoothing shampoo inn i vått hår og hodebunn og skyll god. Tilsett så smoothing conditioner fra midten av håret og ut til typene. La virke i 1-2 minutter og skyll godt. 

(AmoniRenewTM-ingrediensen gjenoppretter aminosyrer for å bidra til å styrke hårets naturlige keratinatruktur, og gjør håret mer håndterlig og glatt med resultatet som varer opptil 72 timer.)

image.jpg

Næringsgivende og pleiende

Påfør en generøs mengde Smoothing Madk i håndkletørt hår, og gråe gjennom. La virke i 5-10 minutter. Skyll godt. Bruk en gang i uken eller etter behov. 

(denne svært konsentrerte formelen med argansmør er næringsgivende og pleiende, samtidig som den forbedrer elastiteten.)

image.jpg

Style og gå

Påfør en liten mengde Smoothing Lotion i fuktig hår. Føn som ønsket. 

(Alt-i-ett Lotion som gir langvarig glatthet, glans og definisjon, mens den temmer krus og motstår fuktighet.

image.jpg

Stinas Frisørverden har nå tilbud på denne serien. Der du får større flasker (500ml istedenfor 250ml)  med pumpe, til prisen av en normal. Det å ha pumpe på shampoo og balsam i dusjen føles ikke bare mere lukseriøst, men er mye mere praktisk også. 

image.jpg