Fredagstaco...

...ja, på en fredag faktisk. Endelig klaffet det med rett dag. Taco på fredager føler jeg er blitt ganske standard landet over, og vi spiser taco ganske ofte i grunn, men det er sjeldent at det klaffer med rett dag.  

Jeg er så sykt fornøyd med våres nye vri av taco, eller rettere sakt blandingen av salat, så jeg deler nok en gang oppskriften med dere. Klikk evt her:)  Håper det ikke bare er meg som måå ha ananas i tacoen. Den frisker jo opp hele retten spør du meg, men spør du typen hører ananasen kun hjemme i boksen sin;P

image.jpg
image.jpg

Nå skal vi bare slappe av resten av fredagskvelden, der mesteparten  av våres oppmerksomhet skal gå til vår lille firbente. Savanna har nemlig vært hos dyreklinikken i dag. Hun har fått narkose og trekt fire tenner. Huff.. Jeg syns så synd på disse små forsvarsløse dyrene som ikke klarer å hjelpe seg selv. Man kan liksom ikke forklare de at det er for det beste. Hun ligger her slapp ved siden av meg med litt feber og skjønner ikke hva som er galt;(

image.jpg
image.jpg
image.jpg