Valpene til Savanna

Husker dere for litt over ett år siden at Savanna fikk valper med Ronaldo?!? Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder av de. Jeg har vært så heldig å hadt gjevnlig kontakt med begge valpekjøperne, noe jeg ønsket veldig gjerne da jeg leverte de fra meg. Så det er superkoselig at det plutselig plinger inn et bilde i ny og ned på mobilen.  

image.jpg

Se så like de er foreldrene sine. Det ble virkelig en "dobbeltgjenger" av hver av de. Aria er prikk lik Ronaldo og Edmond er prikk lik Savanna<3 Ekstra gøy er det jo at begge valpene har fått beholde navnene som jeg og Fredrik gav dem.

Legger også med et lite bildedryss fra valpetiden, før de var leveringsklare. Det er en koselig tid å se tilbake på,  selv om det til tider kunne være litt av et kaos hjemme hos oss.  

image.jpg
image.jpg
image.jpg