Champions League-finale

God søndags formiddag til dere. I går var det, som de fleste har fått med seg CL-finale i fotball. Vi ble invitert hjemme hos mamma og pappa for å se den sammen. Eller rettere sakt Fredrik og pappa så på tv, mens jeg og mamma brukte snakketøyet flittig i andre enden av stua.

Meg, etter en time uti kampen: "ahh, er det finale eller noe?" 


-ChampionsLeagueFinal-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg hadde mekket sammen en en dessertkake/ dessert, som jeg vil vise dere.


-Melonkake-

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Så enkelt, og så genialt, spør du meg. En fristende kake som er sunn og kjempeenkel å lage. Jeg kjøpte en hel melon. Skar av bunn og topp slik at jeg sitter igjen med det bredeste midtpartiet. Pisket kremfløte til krem og smurte den inn, og pyntet den med bær. Rundt kaken har jeg strødd ristet kokosflak som jeg fikk kjøpt på helsekost. En perfekt kake for varme sommerdager. Med andre ord, så var det bare sommeren som manglet i går.  

image.jpg
image.jpg